Alates selles nädalast on Biominerata tooted müügil ka Mustamäel Mahemarketis

posted in: Uudis | 0

mahemarketAlates sellest nädalast on kogu Biominerata toodetevalik esindatud ka Mahemarketis, mis on suurim mahepood Tallinnas. Mahemarketi leiad Mustamäe tee 3a ja lisaks laiale valikule toidukaupadele ja puhastusvahenditele leiad Mahemarketis ka mänguasju, kodukaupu ja riideid. Lisaks tegutseb Mahemarketi teisel korrusel ka kohvik, kus päevasel ajal on buffee ja samuti rikkalik a la Carte valik – on sobivaid toite ka nii veganitele kui lihtsalt taimetoitlastele.

Juhul kui soov endale mahetooteid muretseda siis Mustamäe elanikele soovitaks kindlasti külastada ka Mahemarketit 😉 Ja kui juba ostulainel olete, siis kindlasti ärge unustage järgi proovimast ka Biominerata eestimaiseid ja ökosid puhastusvahendeid!

mahemarket kaart