Mis või kes on Nõmme OTT?

posted in: ökopoed, Uudis | 0

vaikeTaaskord on hea alustada uut nädalat blogipostitusega, et taas on lisandunud kaardile üks koht, kust Biominerata tooteid hankida saab – tavaliselt siis mõni tore ökopood või kohvi-poeke… Aga sel korral saan teile kirjutada hoopis veidi teistmoodi algatusest, mis enda jaoks oli topelt tänuväärt leid – esiteks muidugi hindan igat uut müügikanalit projektijuhina, aga selle koha puhul on tegu algatusega, kus kavatsen ka ise püsikliendiks hakata.

OTT ei ole eriline karu, kes Nõmme metsadesse on kolinud vaid tegu on sellise liikumisega nagu Otse Tootjalt Tarbijale – ehk siis püütakse kokku viia talunikke ja väiketootjaid klientidega ning pakkuda klientidele võimalust hoopis soodsama hinnaga soetada endale mahekaupu. Ja hinnad on soodsad – googledasin veidi konkurente ja pean ütlema, et Nõmme OTT on kõige soodsamate hindadega mahekaupade pakkuja Tallinnas.

Muidugi selline hinnavõit tähendab ka mõningasest mugavusest loobumist – eks see nõuab teatavat etteplaneerimist, et teha tellimus enne esmaspäeva õhtut ja siis neljapäeval kindlal kellaajal tuleb Nõmmele kaupadele järgi minna. Aga kui elad Nõmmel või Laagris, siis tasub täiesti see asi järgi proovida.

Mõned näited hindadest:

  • Saida juust küüslaugu ja tilliga 5.50 EUR/kg
  • Pajumäe kuumtöötlemata piim mahe 1EUR/l
  • Märjamaa lihatööstuse mahe lihaveise hakkliha 6.60EUR/kg

Tellimine on iseenesest lihtne:

  1. Lisad soovitud tooted nende e-poes ostukorvi
  2. Vormistad tellimuse
  3. Teed ülekande enne esmaspäeva õhtut
  4. Saad oma kaubad kätte neljapäeviti kell 17:30-18:30 Tallinnas Paiste tn. 10 (Hiiul)